1969 Orienteringsløb
Skarridsø rundt
Orienteringsløb 1969
Beklager det meget dårligt billede fra avisartiklen af dem der fik præmie
På Jyderup Realskoles Kollegie i Jyderup har man i år arrangeret forskellige orienteringsløb i Jyderups omegn, og i går afsluttede man sæsonen med det hidtil skrappeste løb, "Skarridsø" rundt.
Interessen har været stor for orienteringssport og 52 deltagere stillede op til start i går. Løbet strakte sig over 14 km, og der stilledes store krav til eleverne, men alle klarede strabadserne med bravour. Det er lærer John Larsen, Jyderup og seminarieelev Erik Jersie, Holbæk, der har stået for tilrettelæggelsen af løbet, der var opdelt i to klasser, henholdsvis for de større elever, og for de mindre elever.

Præmieuddelingen.
Efter løbet serveredes der boller og cacao, og i aftes samledes deltagerne til præmieuddeling på Kollegiet. Den store klasse startede løbet med 10 mands hold, og den lille klasse med frie mands hold, og vindere i de to klasser blev:
Store elever: nr. 1 Stampe Duus, Jyderup og Carsten Jørgensen, Bjergsted. nr. 2 Jan Andersen og Henrik Bülow, og nr. 3 Niels With og Henrik Due Madsen. Trøstepræmien tilfaldt Kim Vestergaard.
Små elever: nr. 1 Yvonne Hansen, Allan Rasmussen, nr. 2 Sabrina Hansen og nr. 3 Frank Hansen. Her tilfaldt trøstpræmien Mette Winkler1


Kilde: Kalundborg Folkeblad 15. dec. 1969, side 6; Skarridsø rundt

Sidst opdateret 28. januar 2015
©Jyderup Realskole