1979 25 års jubilarer
1979 25 års jubilarer
12 elever, der for 25 år siden forlod Jyderup Realskole med deres Realeksamen, fejrede lørdag dette jubilæum med en sammenkomst på skolen og efterfølgende fest på Mørkøv kro.
Det var Hanne Schmidt Pedersen "Dortheasminde", Mørkøv, og Niels Hjortsvar, Bennebo, der havde fået arrangementet op at stå. Men de var lidt skuffet over, at kun 12 elever ud af 28 sluttede op om festen.
Men de 12 der var mødt fik en dejlig dag. Eleverne blev på Realskolen modtaget af forstander Erhardt Jacobsen, der bød velkommen og gav en orientering om skolens udvikling, og der er unægtelig sket meget siden jubilarerne forlod deres skole. Forstanderen fortalte om skolens aktiviteter, oprettelsen af kollegiet på Søbæksvej, erhvervelsen af Søbæksgården, og endelig oprettelsen af Jyderup Erhvervsrettede Grundskole på Aerolitvej. Her var der også arrangeret rundvisning og forstander Leif Skovgaard fortalte om JEG, inden eleverne tog til Mørkøv kro, hvor der var arrangeret middag.
Ved middagen blev der budt velkommen af Niels Hjortsvar, og hver enkelt elev fortalte om, hvordan det var gået dem siden skoletiden. Det blev en hyggelig og fornøjelig sammenkomst, hvor der blev snakket skoleminder, og der var stor enighed om, at man vil samles igen om fem år til 30 års jubilæum. Og så håber man at endnu flere kammerater bliver i stand til at give møde
Se ogsåElevlisten for denne årgang


Kilde:
Kalundborg Folkeblad 6. nov. 1979, side 7; Skolejubilæum

Sidst rettet 23. januar 2015
©Jyderup Realskole